A- A A+

Wij onderschrijven de gedragscode van de Health On the Net Foundation

Op 13 mei a.s. wordt in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht een informatieavond gehouden over de MPN ziekten.
Op deze avond houdt internist Dr. P.Westerweel een verhaal over deze ziekten. Er is ook een gespecialiseerd verpleegkundige aanwezig met een verhaal en ook wij zullen als stichting op deze avond aanwezig zijn. Er is een patiëntenverhaal en er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.
De avond begint om 18.30 met een inloop en een kopje koffie en is rond 21.00 uur afgelopen.
 
U kunt zich opgeven voor deze avond bij ons bestuurslid Dinie van der Velden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en er geldt: vol=vol.
 
We hopen in de toekomst meer van dergelijke bijeenkomsten in ziekenhuizen te kunnen organiseren. We houden u (ook via de mail!) op de hoogte.
 
Op zaterdagmiddag 1 juni wordt in het Meander ziekenhuis te Amersfoorteen informatiemiddag gehouden over MPN-ziekten.
De middag wordt verzorgd door de internisten Dr. S. Klein en Dr. J. Regelink. Er is een gespecialiseerd verpleegkundige aanwezig, er is een patiëntenverhaal en u kunt vragen stellen.
Voor deze middag is een brochure samengesteld, de brochure kunt u hier downloaden.
 
De middag begint om 13.30 en is rond 16.15 uur afgelopen. Voor deze bijeenkomst kunt u zich opgeven bij bestuurslid Paul Meijer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en er geldt: vol=vol.
 
We hopen in de toekomst meer van dergelijke bijeenkomsten in ziekenhuizen te kunnen organiseren. We houden u (ook via de mail!) op de hoogte.
 
Ga naar boven