Het bestuur van de MPN Stichting bestaat geheel uit vrijwilligers en vergadert gemiddeld zes keer per jaar. De eerstvolgende vergadering is op zaterdag 24 september a.s. De daaropvolgende vergadering is gepland op zaterdag 28 september 2019.

De jaarlijkse Contactdag van de MPN Stichting wordt dit jaar gehouden op zaterdag 19 oktober in Nieuwegein in het NBC Congrescentrum. De datum valt enkele weken eerder dan de gewoonte was. Op het programma staat een aantal leuke presentaties door verschillende sprekers die vanuit hun expertise en onderzoek alles over MPN kunnen vertellen. 's Morgens is er een presentatie door dr. Karolien Biel, werkzaam als hematoloog in het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen in België. ER wordt ook een presentatie gehouden door dr. Peter Westerweel, internist-hematoloog in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Tenslotte is ook drs. Maud Hermans weer op onze Contactdag. Zij is internist i.o. en als arts-onderzoeker in het Erasmus MC ontving ze in 2017 de eerste MPN Project subsidie. Na de lunch wordt het programma voortgezet met het houden van vier verschillende workshops.

U kunt via deze link het gehele programma bekijken.

U kunt zich opgeven via het aanmeldformulier dat bij de laatste Pur Sang is bijgesloten. Het aanmeldformulier kunt u ook hier vinden. Er zijn dit jaar geen kosten verbonden aan het bijwonen van de Contactdag, maar opgave is wel noodzakelijk. U kunt zich tot 30 september opgeven. Mocht u na aanmelding onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan verzoeken wij u om dit vóór woensdag 30 september door te geven via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het adres van het NBC Congrescentrum is Blokhoeve1, 3438 LC  Nieuwegein. Informatie over de route vindt u hier.