Op zaterdag 9 maart 2019 vindt de jaarlijkse vrijwilligersmiddag plaats voor de vrijwilligers van de MPN Stichting. We willen zowel de ervaren als de nieuwe vrijwilligers
bedanken voor huninzet en het is belangrijk om als bestuur en vrijwilligers onderling bij te kletsen.
We verklappen nog niet wat we gaan doen die middag. Dit blijft nog even een verrassing. Dit is voor het bestuur zelfs ook een verrassing, aangezien we twee enthousiaste vrijwilligers gevraagd hebben om dit jaar de organisatie op zich te nemen.
Wat we wel alvast kunnen vertellen, is dat het ongeveer zal beginnen rond 10.30 uur en duurt tot ± 16.30 uur. Vrijwilligers hebben een uitnodiging gehad om zich op te geven bij de secretaris van de stichting.
Nadere informatie over deze dag en de routebeschrijving naar de locatie wordt nog naar de aangemelde vrijwilligers gestuurd.