MPN Stichting. Voor mensen met ET, PV of MF

MPN Stichting. Voor en door MPN patiënten.

Wij behartigen de belangen van MPN-patiënten in Nederland en België. Door donateur te worden voor 25 euro per jaar steun je ons werk.

Omdat je een informatiepakket krijgt toegezonden vragen we het eerste jaar een bijdrage van 30 euro. Maak dit over naar IBAN: NL35TRIO0379209462 "MPN Stichting donateur".

Wat mag je daarvoor verwachten?

• 3 x per jaar ons blad Pur Sang met informatie over de medische, sociale, wetenschappelijke en dagelijkse aspecten van het leven met MPN.
  • Een uitnodiging voor onze Landelijke contactdag. Dit jaar op 23 oktober in Nieuwegein.
  • Volledige toegang tot onze app MPN Verbindt, waarmee u met andere betrokkenen kunt spreken. Een soort Facebook, maar dan zonder targeting en reclame. Veilig en privé. MPN Verbindt start waarschijnlijk in mei van dit jaar.
  • Toegang tot ons Forum, met heel veel informatie.

Door donateur te worden help je ook bij onze inspanningen om via fondswerving wetenschappelijk onderzoek over MPN te stimuleren.

Word donateur