Alle informatie over MPN's verzameld op één website

Programma Landelijke contactdag bekend

18 juli 2022

Het is zover. Het programma voor de landelijke contactdag op 8 oktober bij Van der Valk Breukelen is bekend.` En zoals altijd is er voor ieder wat bij. Gezellig, leerzaam en goed bereikbaar. Klik op deze link voor meer informatie.

Lees verder >

Landelijke contactdag weer in Breukelen

27 januari 2022

Na de succesvolle editie van 2021, treffen we elkaar opnieuw in Breukelen. De datum is vastgesteld op 8 oktober, waarmee we tegemoet komen aan veel verzoeken om de dag buiten de vakantieperiodes te organiseren. Meer info volgt via MPN Verbindt.

Lees verder >
Say thanks 🙌 Give a shoutout to Daniel Schludi on social or copy the text below to attribute. Photo by Daniel Schludi on Unsplash

Vierde vaccinatie voor degenen met stamceltransplantatie

15 januari 2022

Patiënten die een allogene stamceltransplantatie hebben ondergaan kunnen vanaf 17 januari 2022 worden opgeroepen voor een vierde vaccinatie (dus naast de booster). Voorzover wij weten neemt de specialist het initiatief hiertoe.

Lees verder >

MPN patiënten krijgen onder voorwaarden gratis zelftesten

1 januari 2022

Via deze link vind je een instructie. Via deze link kun je ervaringen van anderen hiermee bekijken. Het gaat redelijk soepel als je weet hoe te handelen.

Lees verder >

MPN Patiënten krijgen na derde vaccinatie nu ook booster

20 december 2021

MPN patiënten die in november een uitnodiging voor een 3e prik hebben gehad en deze hebben laten zetten, komen ook in aanmerking voor een boosterprik. Het is van belang dat patiënten ook deze boosterprik halen. Dat kan minimaal 3 maanden na de 3e prik (van de basisserie). Heeft de patiënt na de 3e prik nog…

Lees verder >

Kijk live mee met Landelijke contactdag

23 oktober 2021

Via deze pagina kun je evenement vanaf 10:30 digitaal bijwonen.

Lees verder >

Programma Landelijke contactdag definitief

6 oktober 2021

klik op deze link voor het programma. Inschrijven kan hier . Voor digitale deelname is geen voorinschrijving nodig. Daarvoor komt hier en op MPN Verbindt tijdig een link.

Lees verder >

Inschrijving landelijke contactdag geopend!

28 augustus 2021

Op 23 oktober is het zover. De landelijke MPN. contactdag. Je kunt je hier inschrijven. Via MPN Verbindt kunnen deelnemers 10% korting krijgen op een eventuele hotel overnachting.

Lees verder >

MPN Verbindt officieel beschikbaar

16 juni 2021

Honderden MPN betrokkenen gebruiken hem inmiddels, de MPN Verbindt app. Beschikbaar op IOS en Android, maar ook via elke internet browser. Voor informatie zie onze homepagina. Met MPN verbindt kom je snel en makkelijk in contact met lotgenoten. Zoals een donateur ooit opmerkte: we hebben een zeldzame ziekte, maar we zijn niet alleen.

Lees verder >

Landelijke contactdag op 23 oktober

21 mei 2021

Corona gooide vorig jaar roet in het eten, maar we verwachten dit jaar gewoon door te kunnen gaan. Onze gewaardeerde landelijke contactdag vindt plaats op 23 oktober. Helaas heeft het pas vernieuwde NBC te Nieuwegein gemeend de kosten voor het organiseren van het evenement enorm te verhogen, waardoor we zullen moeten uitwijken naar een andere…

Lees verder >

Vraag hem nu aan:
Patiëntenbrochure

e-book-mpn-stichting

✓ Alles informatie over jouw ziekte in één brochure

✓ Tips om je voor te bereiden op het gesprek met de arts

✓ Een handige verklarende woordenlijst voor alle artsen-taal

 

In deze brochure vind je alle informatie over de verschillende MPN’s handig bij elkaar. Informatie over de werking van ons bloed, de basis theorie over MPN’s, hoe te leven met een MPN, op welke manier onze stichting jou kan helpen en informatie die handig kan zijn bij het gesprek met je arts.